Tips voor het reizen met uw kleintjes deze feestdagen

Reizen tijdens de vakantie kan erg stressvol zijn. Gooi je kinderen erin en je kunt net zo goed uit het vliegtuig of uit de auto springen. LOL! Geen zorgen, hieronder zijn enkele eenvoudige tips die zeker zullen helpen!

10 tips voor reizen met kinderen tijdens de feestdagen:

* Bidden! Ja, bid! Vraag de Heer om je geduld te geven. Vraag Hem om de reis veilig en aangenaam te maken voor het hele gezin.

* Heb een goede houding. Het oude gezegde als mama niet gelukkig is, is niemand gelukkig waar! Zet een blij gezicht op en geniet van je gezin. Binnenkort zijn je kinderen weg en zul je deze dagen missen!

* Oververpakking. Het is beter om MEER dan genoeg te maken dan niet genoeg. Anders kan het zijn dat u tijdens uw reis iets veel te duurs koopt.

* Geen stop met vliegen. Als u deze feestdagen met het vliegtuig reist. Doe er alles aan om het NON-stop te maken! Dit bespaart u en uw kinderen een hoop stress.

* Maak het leuk. Als je in een auto reist, zorg er dan voor dat je je gameface meeneemt. Zing liedjes, speel spelletjes, luister naar leuke cd’s en vertel verhalen. Er zijn VEEL autogames die je kunt spelen. We hebben er hier een aantal vermeld, Plezier op de weg.

* Funbox. U kunt van elk kind een bij de leeftijd passende ‘funbox’ maken. Vul het met de dingen die ze leuk vinden. Wees creatief. Voeg entertainmentartikelen, snacks, enz. toe. Dit is geweldig, hoe u ook reist. Zorg er wel voor dat het vliegtuigregelvriendelijk is als u met het vliegtuig reist.

* Tienerfactor. Ik stel voor dat ze hun zakspelsysteem of hun iPod meenemen. Het zal je behoeden voor de beruchte eye roll… LOL!

* Babyfactor. Voed en verschoon de baby VOORDAT u op reis gaat. Trek je kleintje ook makkelijk zittende kleding aan. Hoe gelukkiger de baby, hoe gelukkiger iedereen om je heen zal zijn!

* Beloning voor goed gedrag. Maak afspraken met je kinderen. Vertel ze dat als ze je het leven gemakkelijk maken tijdens deze reis, je ze zult belonen. Ja, dit is omkoping…LOL…hey wat werkt!

* Als u aan het rijden bent. Plan enkele tussenstops tijdens uw reis. Laat de kinderen even de benen strekken en een balletje of frisbee gooien. Dit zal helpen bij de rusteloosheid.

Reizen met onze kinderen hoeft niet stressvol of onaangenaam te zijn. Het kan een vreugdevolle en geweldige ervaring zijn die je je leven lang zult herinneren !! Wees creatief. Heb een plan. Bid… en het belangrijkste BLIJF positief!

Gelukkig reizen!

Copyright © Lara Velez, Alle rechten voorbehouden


Bron: L. Velez